Meidän vähärasvainen maitojauhe on korkealaatuinen tuote, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi elintarviketeollisuudessa. Siinä on alhainen rasvapitoisuus, mutta se tarjoaa silti rikkaan maun, jota voidaan käyttää monissa sovelluksissa. Vähärasvainen maitojauhe on saatavilla eri pakkauskokoina ja se sopii erinomaisesti maitokäyttöisten juomien ja muiden reseptien valmistamiseen. Me takaamme nopean toimituksen ja erinomaisen asiakaspalvelun varmistaaksemme, että saat parhaat tuotteet tarpeisiisi. Valitse meidän vähärasvainen maitojauhe terveelliseksi ja ravitsevaksi lisäykseksi ruokavalioosi.
Maissitärkkelystä käytetään laajasti makeisten, leivonnaisten, pikaruokien, makkaroiden, marinadien, kastikkeiden, kuorrutteiden, kuivien keittojen, kastikevalmisteiden ja valmisruokien tuotannossa.
Lisäksi maissitärkkelystä käytetään paperi-, tekstiili-, pahvi- ja liimateollisuudessa.
Lääketieteellisissä ja farmaseuttisissa käyttötarkoituksissa maissitärkkelystä käytetään esimerkiksi kirurgisten käsineiden voiteluaineena.
Kosmetiikassa tuote voi toimia talkin korvikkeena vauvojen tuotteissa.
Muita käyttötarkoituksia ovat eläinravinto, joka kattaa karjan, siipikarjan ja kalankasvatuksen rehut.
Styrian vihreä kulta. 60% proteiinia ilman konsentraatiovaihetta - se on jotain, josta styriansit voivat olla ylpeitä. Arnold tiesi varmasti aina kurpitsansiemenen salaisuuden!
BIEGLO tarjoaa polyimidi-jauheita erilaisiin prosesseihin, kuten kuumapuristukseen, suoraan muovaamiseen tai lisäaineena komposiittien valmistukseen. Meillä on myös termoplastista polyimidi-jauhetta.
Polyimidi-raaka-aineemme ovat jauhemaisessa muodossa erilaisilla ominaisuuksilla. Kuumapuristetut polyimidi-osat kestävät lämpötiloja jopa 370 °C ja tarjoavat äärimmäistä lämpömuotoilun vakautta. Polyimidi-jauhetta käytetään myös lisäaineena, ja se parantaa tuotteen lämpötilankestävyyttä. Näin ollen polyimidi-jauhetta sekoitetaan usein PTFE:hen mekaanisen tai lämpötilankestävyyden parantamiseksi. BIEGLO tarjoaa polyimidi-jauheita, joiden partikkelikoko on alkaen 4 mikronia. Autamme mielellämme sovelluksissa ja oikean polyimidi-tyypin valinnassa.
Välitön täyskerma-maitopulveri
Kosteus 2,5 % max
Laktoosi 36,0 % min
Rasva 26,0 % min
Proteiini; 24,0 % min
Tuhka 7,0 % max
Liukoisuusindeksi 1,0 max
Titroitu happamuus 0,15 max
Väri Kermanvalkoinen
Maku Miellyttävä
Standardilevyjen määrä 50000 cfu/g max
Koliformit 10 cfu/g max
Stafylokokki 10 cfu/g max
Salmonella Negatiivinen
E. Coli 10 cfu/g max
S. Aureus 10 cfu/g max
Hiiva & Homeet 250 cfu/g max
Sedimentti Levy (/25g)Levy 2 max
Proteiini:> 24 %
Kosteus:>5 %
Rasva:> 26 %
Laktoosi:n. 38 %
Tuhka:< 6,5 %
Kookosjauho on kylmäpuristetun kookosöljyn sivutuote. Kuivatut kookoskuidut puristetaan ensin ja jauhetaan sitten jauheeksi. Se on kookoskuitua ja sisältää noin 15 % rasvapitoisuudesta. Se on luonnollista ja makeuttamatonta, maistuu ja tuoksuu kevyesti kookokselta, mikä sekoittuu hyvin muiden ainesosien kanssa eikä ole liian voimakasta. Vaikka se kuivana näyttää kevyeltä ja ilmavalta ja sillä on hyvä rakenne, se tiivistyy keittämisen tai leipomisen aikana suhteellisen tiheäksi.
La producción de almidón de maíz comienza cuando la materia prima de maíz se limpia de escombros y materias extrañas y luego se muele con agua. Más tarde, se lleva a cabo la separación del gluten y el almidón y la suspensión de almidón se seca para luego procesarla en polvo. El producto final es un polvo blanco fino y suelto con sabor y olor neutros. No OMG de maíz europeo (maíz).
El almidón de maíz se usa ampliamente en la producción de dulces, productos de confitería, comida rápida, salchichas, adobos, salsa, glaseado, sopas secas, premezclas de salsas y comidas preparadas.
Además, el almidón de maíz se aplica en la industria del papel, textil, cartón y adhesivos.
En usos farmacéuticos y médicos, se usa almidón de maíz, p. como lubricante para guantes quirúrgicos.
En uso cosmético, el producto puede ser un sustituto del talco en la mercadería infantil.
Otros usos incluyen el segmento de nutrición animal para ganado, aves de corral y alimento para peces.
Laktoosi on luonnollinen maidonsokeri. Se muodostaa 3,5%-5,0% lehmänmaidosta ja voidaan uuttaa suodatusprosessilla. Tämän jälkeen laktoosi kiteytetään ja murskataan. Viljakoot jaotellaan siivilöinnin avulla. Foodcom voi toimittaa liikekumppaneilleen erilaisia partikkelikokoja, jotka sopivat moniin sovelluksiin.
Laktoosi on yksi parhaista maitotuotteista elintarvikkeissa ja rehussa sen miedon maun, valkoisen värin ja alhaisen kaloripitoisuuden vuoksi. Sen edullisuus, alhainen hygroskooppisuus ja vesiliukoisuus lisäävät sen suosiota. Sitä voidaan käyttää leivonnaisten, makeisten ja suklaan valmistuksessa makuaineena ja makeutusaineena. Laktoosi on tärkeä ainesosa lääketeollisuudessa ja ravitsemuksessa.
Laktoosi on yksi parhaista maitotuotteista elintarvike- ja rehukäyttöön sen hienostuneen maun, valkoisen värin ja alhaisen kaloripitoisuuden vuoksi. Sen kannattavuus, alhainen hygroskooppisuus ja vesiliukoisuus lisäävät sen suosiota. Sitä voidaan käyttää leivonnaisten, makeisten ja suklaan valmistuksessa makuaineena ja makeutusaineena. Laktoosi on tärkeä ainesosa lääketieteellisessä ja ravitsemuksellisessa käytössä.
Permeatti valmistetaan tuoreesta pastöroidusta rasvattomasta maidosta, joka on syntynyt maidon ultrafiltraation jälkeen proteiinien ja rasvojen erottamiseksi. Tuote kuivataan sitten edistyksellisten sumutuskuivaustekniikoiden avulla. Tuotetta kutsutaan joskus "valkuaisaineettomaksi heraksemiksi", kun se saadaan herasta.
Koska herapermetaatti on runsas laktoosin lähde, mutta sisältää vähän proteiinia, sitä voidaan käyttää makeisten, leivonnaisten ja rasvojen valmistuksessa. Sitä lisätään myös jäätelön, sulatetun juuston, juomien ja kosmetiikan tuotantoon.