Tuotteet hakusanalla ravintolan jauhe (20)

Vähärasvainen maitojauhe

Vähärasvainen maitojauhe

Meidän vähärasvainen maitojauhe on korkealaatuinen tuote, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi elintarviketeollisuudessa. Siinä on alhainen rasvapitoisuus, mutta se tarjoaa silti rikkaan maun, jota voidaan käyttää monissa sovelluksissa. Vähärasvainen maitojauhe on saatavilla eri pakkauskokoina ja se sopii erinomaisesti maitokäyttöisten juomien ja muiden reseptien valmistamiseen. Me takaamme nopean toimituksen ja erinomaisen asiakaspalvelun varmistaaksemme, että saat parhaat tuotteet tarpeisiisi. Valitse meidän vähärasvainen maitojauhe terveelliseksi ja ravitsevaksi lisäykseksi ruokavalioosi.
Luonnollinen Maissitärkkelys

Luonnollinen Maissitärkkelys

Maissitärkkelystä käytetään laajasti makeisten, leivonnaisten, pikaruokien, makkaroiden, marinadien, kastikkeiden, kuorrutteiden, kuivien keittojen, kastikevalmisteiden ja valmisruokien tuotannossa. Lisäksi maissitärkkelystä käytetään paperi-, tekstiili-, pahvi- ja liimateollisuudessa. Lääketieteellisissä ja farmaseuttisissa käyttötarkoituksissa maissitärkkelystä käytetään esimerkiksi kirurgisten käsineiden voiteluaineena. Kosmetiikassa tuote voi toimia talkin korvikkeena vauvojen tuotteissa. Muita käyttötarkoituksia ovat eläinravinto, joka kattaa karjan, siipikarjan ja kalankasvatuksen rehut.
Jauhettu Reh Chalk

Jauhettu Reh Chalk

CaCO3 95-97%, Ca 39%, Natrium 146mg/kg, Fosfori 0,22g/kg, Kosteus 0,2%
Sucre rafiné crystal

Sucre rafiné crystal

Katalogissamme on myös erittäin hyvää laatua oleva valkoinen sokeri, saatavilla 1 kg ja 25 kg pakkauksissa, ammattilaisille leivonnassa.
PumpkinPRO

PumpkinPRO

Styrian vihreä kulta. 60% proteiinia ilman konsentraatiovaihetta - se on jotain, josta styriansit voivat olla ylpeitä. Arnold tiesi varmasti aina kurpitsansiemenen salaisuuden!
PI Jauhe

PI Jauhe

BIEGLO tarjoaa polyimidi-jauheita erilaisiin prosesseihin, kuten kuumapuristukseen, suoraan muovaamiseen tai lisäaineena komposiittien valmistukseen. Meillä on myös termoplastista polyimidi-jauhetta. Polyimidi-raaka-aineemme ovat jauhemaisessa muodossa erilaisilla ominaisuuksilla. Kuumapuristetut polyimidi-osat kestävät lämpötiloja jopa 370 °C ja tarjoavat äärimmäistä lämpömuotoilun vakautta. Polyimidi-jauhetta käytetään myös lisäaineena, ja se parantaa tuotteen lämpötilankestävyyttä. Näin ollen polyimidi-jauhetta sekoitetaan usein PTFE:hen mekaanisen tai lämpötilankestävyyden parantamiseksi. BIEGLO tarjoaa polyimidi-jauheita, joiden partikkelikoko on alkaen 4 mikronia. Autamme mielellämme sovelluksissa ja oikean polyimidi-tyypin valinnassa.
Vaniljajauhe

Vaniljajauhe

Tarjoamme vaniljajauhetta eri laatuisina ja eri alkuperistä.
Maitojauhe

Maitojauhe

Välitön täyskerma-maitopulveri Kosteus 2,5 % max Laktoosi 36,0 % min Rasva 26,0 % min Proteiini; 24,0 % min Tuhka 7,0 % max Liukoisuusindeksi 1,0 max Titroitu happamuus 0,15 max Väri Kermanvalkoinen Maku Miellyttävä Standardilevyjen määrä 50000 cfu/g max Koliformit 10 cfu/g max Stafylokokki 10 cfu/g max Salmonella Negatiivinen E. Coli 10 cfu/g max S. Aureus 10 cfu/g max Hiiva & Homeet 250 cfu/g max Sedimentti Levy (/25g)Levy 2 max Proteiini:> 24 % Kosteus:>5 % Rasva:> 26 % Laktoosi:n. 38 % Tuhka:< 6,5 %
KALAJAUHO

KALAJAUHO

Laatustandardi Raakaproteiini 50 % min, Tuhkasisältö 30 % max, Kosteus 10 % max, Tuha 32 % max, Rasva 12 % max, Pakkaus Asiakkaan vaatimusten mukaan, vientistandardi 50 kg tai 25 kg kudottu pussi tai suurempi pussi (voimme tulostaa pussin suunnitelmasi mukaan). Raakasrasva: 10 % Max Raakatuhka: 18 % Max Kosteus: 10 % Max Suola ja hiekka: 5 % Max Pakkaus: 25 kg / Pussi
Valkosipulijauhe

Valkosipulijauhe

Toimitusaika: 3 - 5 työpäivää Toimituskapasiteetti: 6000Kg / kuukausittain Vähimmäistilausmäärä: 1 x 25Kg laatikko Lähetä kysely sähköpostitse Näytä puhelinnumero 25Kg laatikko
Luomu Kookosjauho

Luomu Kookosjauho

Kookosjauho on kylmäpuristetun kookosöljyn sivutuote. Kuivatut kookoskuidut puristetaan ensin ja jauhetaan sitten jauheeksi. Se on kookoskuitua ja sisältää noin 15 % rasvapitoisuudesta. Se on luonnollista ja makeuttamatonta, maistuu ja tuoksuu kevyesti kookokselta, mikä sekoittuu hyvin muiden ainesosien kanssa eikä ole liian voimakasta. Vaikka se kuivana näyttää kevyeltä ja ilmavalta ja sillä on hyvä rakenne, se tiivistyy keittämisen tai leipomisen aikana suhteellisen tiheäksi.
Mansikkajauhe - Luomu/Tavallinen

Mansikkajauhe - Luomu/Tavallinen

Tyhjökuivattu mansikkajauhe, murrettu tai puolikkaana. 100% luonnollinen ilman lisättyä sokeria, värejä tai säilöntäaineita.
Wollastonii

Wollastonii

Tuotteet, joita käytetään keraamiassa, kumissa, maaleissa, korkissa ja muissa
Kikhernejauho

Kikhernejauho

Saatavilla tavallisena tai luomuna.
Kookospähkinä (25 kg)

Kookospähkinä (25 kg)

Kookospähkinä (25 kg) Tuotekoodi: 2515 Brändi: Vesce Tuotetyyppi: Kookospähkinä (25 kg) Tuotteen nettopaino: 25KG
KALAJAUHO

KALAJAUHO

Puhtaus Kalajauho-rehut Raaka Rasva 10%Max Raaka Tuhka 18%Max Kosteus 10%Max Suola ja Hiekka 5%Max Ulkonäkö Keltainen jauhe, Kalajauhon ainutlaatuinen aromi Pakkaus 25kg / Pussi Varastointi Säilytetään viileässä ja kuivassa paikassa, vältetään suoraa auringonvaloa Säilyvyys 12 kuukautta
Alkuperäinen maissitärkkelys

Alkuperäinen maissitärkkelys

La producción de almidón de maíz comienza cuando la materia prima de maíz se limpia de escombros y materias extrañas y luego se muele con agua. Más tarde, se lleva a cabo la separación del gluten y el almidón y la suspensión de almidón se seca para luego procesarla en polvo. El producto final es un polvo blanco fino y suelto con sabor y olor neutros. No OMG de maíz europeo (maíz). El almidón de maíz se usa ampliamente en la producción de dulces, productos de confitería, comida rápida, salchichas, adobos, salsa, glaseado, sopas secas, premezclas de salsas y comidas preparadas. Además, el almidón de maíz se aplica en la industria del papel, textil, cartón y adhesivos. En usos farmacéuticos y médicos, se usa almidón de maíz, p. como lubricante para guantes quirúrgicos. En uso cosmético, el producto puede ser un sustituto del talco en la mercadería infantil. Otros usos incluyen el segmento de nutrición animal para ganado, aves de corral y alimento para peces.
Laktoosi

Laktoosi

Laktoosi on luonnollinen maidonsokeri. Se muodostaa 3,5%-5,0% lehmänmaidosta ja voidaan uuttaa suodatusprosessilla. Tämän jälkeen laktoosi kiteytetään ja murskataan. Viljakoot jaotellaan siivilöinnin avulla. Foodcom voi toimittaa liikekumppaneilleen erilaisia partikkelikokoja, jotka sopivat moniin sovelluksiin. Laktoosi on yksi parhaista maitotuotteista elintarvikkeissa ja rehussa sen miedon maun, valkoisen värin ja alhaisen kaloripitoisuuden vuoksi. Sen edullisuus, alhainen hygroskooppisuus ja vesiliukoisuus lisäävät sen suosiota. Sitä voidaan käyttää leivonnaisten, makeisten ja suklaan valmistuksessa makuaineena ja makeutusaineena. Laktoosi on tärkeä ainesosa lääketeollisuudessa ja ravitsemuksessa.
Laktoosi

Laktoosi

Laktoosi on yksi parhaista maitotuotteista elintarvike- ja rehukäyttöön sen hienostuneen maun, valkoisen värin ja alhaisen kaloripitoisuuden vuoksi. Sen kannattavuus, alhainen hygroskooppisuus ja vesiliukoisuus lisäävät sen suosiota. Sitä voidaan käyttää leivonnaisten, makeisten ja suklaan valmistuksessa makuaineena ja makeutusaineena. Laktoosi on tärkeä ainesosa lääketieteellisessä ja ravitsemuksellisessa käytössä.
Herapermetaatti

Herapermetaatti

Permeatti valmistetaan tuoreesta pastöroidusta rasvattomasta maidosta, joka on syntynyt maidon ultrafiltraation jälkeen proteiinien ja rasvojen erottamiseksi. Tuote kuivataan sitten edistyksellisten sumutuskuivaustekniikoiden avulla. Tuotetta kutsutaan joskus "valkuaisaineettomaksi heraksemiksi", kun se saadaan herasta. Koska herapermetaatti on runsas laktoosin lähde, mutta sisältää vähän proteiinia, sitä voidaan käyttää makeisten, leivonnaisten ja rasvojen valmistuksessa. Sitä lisätään myös jäätelön, sulatetun juuston, juomien ja kosmetiikan tuotantoon.